Grafiekwereld,  Stichting Nobilis,  Tentoonstelling

Elsbeth Cochius

Elsbeth Cochius, Regenboogforellenmeer, meerkleurenlino, reductietechniek, 350 x 250mm, 2020
Elsbeth Cochius, Regenboogforellenmeer, meerkleurenlino, reductietechniek, 350 x 250mm, 2020

In het zomernummer staat een mooi artikel over het werk van graficus Elsbeth Cochius, waar u kennis kunt maken met haar werk. Wilt u haar werk in levende lijven willen zien dan kan dat ook bij Nobilis in Fochteloo, waar zij tot en met zondag 1 september 2024 te zien zal zijn.

Haar werk is vaak groot en zwart-wit. Zij schuwt het experiment niet al is ze al een leven lang toonaangevend in de wereld van de prentkunst. Op dit moment is haar werk samen met andere Nederlandse kunstenaars te zien op de Grafiektriënnale in Konstmuseum Uppsala in Zweden. Verrassend is het ook dat ze in Fochteloo twee bijzondere grafiekobjecten laat zien: één met spiegels en een andere in de vorm van een toren.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Nobilis